Forum Clanu Punisher
GODLIKE
Z uwagi ze serwer na ktorym gramy zszedl na psy proponuje wszystkim zmiane na serwer , ktory dzis zaczelismy testowac http://www.frintezza.com/
Serw stoi jakos 2 tyg. 0 lagow. Gram od kilku godzin z chlopakami nie bylo zadnego DC.
Wydaje sie byc spoko. Wiaze sie to z tym ze bedziemy jednym z pierwszych klanow na serwie wiec mamy szanse sie wybic jak sie postaramy.
Niewiem jak wy ale ja uwazam ze trzeba spojrzec trzezwo na temat roxy i to ze tam bez wipe sie nie poprawi.
Jestem jak najbardziej za tym zeby zaczac wszustko od 0 tym bardziej ze serwer jest nowiotki i pusty i mamy max szans na rozkrecenie sie na nim. Namawiam wszystkich goraco na sprawdzenie nawet w chwili kiedy roxy padnie zawsze mamy postaci na hi lvl tam i mozemy wrocic jak lipa bedzie.
wedlug mnie swietna sprawa bo na frienzach to ciagle offy i deceki. szkoda tylko bo sporo czasu i nerwow tam zinwestowalem.
no i wlasnie sprawa tego, czy nowy serw bedzie jako tako zaludniony i czy rzeczywiscie bedzie stabilny. no i czy admin jest pracowity...
GODLIKE
No kiedys musi przyjsc moment zeby zmienic serwa.
Odnosnie kamaela to za wczesnie na stabilne serwy.
A ten wybralismy ze wzgledu ze to nowy serw nic tu jeszcze niam i kazdy ma rowne szanse.
Klan zalozony i zapraszam ludzi do gry.
Do konca z frienz nie rezygnujemy narazie wiec nie odpierdalac tam nic najpierw faza testow tego nowego serwa musi sie zakonczyc pomyslnie.
Skatty a tobie nie popuszcze zebys nie poszedl z nami
Odpal chociaz i zobacz serwa.
GODLIKE
lol ale wlasnie o to biega zaczynamy jako jeden z pierwszych klanow.
Pozatym wszystko samemu trzeba robic.
Jak sie ogarniemy to bedzie wypas.
Nowy użytkownik
Ja nie mam nic przeciwko jesli tylko ktos napisze instrukcje co do instaki itp:)
GODLIKE
Inastalacja polega na tym ze kopiujesz klienta w drugie miejsce na dysk i patch wgrywasz i jedziesz na drugim serwie spokojnie a roxy nadal masz jakby tu cos nie poszlo.
Link do serwa podalem wyzej i tam tezmasz ladnie opisane co do czego.
Nowy użytkownik
Ok to napisz mi ghost jaki masz nick lub jakies inne pod ktore moglbym sie kierowac jak juz wejde:)
Amerine napisał:
Ja ide z Ghostem on mnie przygarnol jako nooba z nimi nauczylem sie grac (no mozna tak powiedziec xD) i mu uffam xD
i dalej jestes noobem
my items will die with me
ejjj, a przehoedzimy na nowego serwa?
Ostatnio edytowany przez trev (2008-04-09 20:43:37)
GODLIKE
Moje itemy i to co mam w klanowym WH umrze z moja postacia tak jak zawsze.
Co innego jakby to moj brat tam zostawal ale ze nie zostaje to itemki sa na moim koncie bezpieczne.
Reynor swieta racja.
gram dla przyjemności ale trochę racjonalizmu nie zaszkodzi nie mam najmniejszego zamiaru przechodzić ale jak ktoś chce to mówię "krzyżyk na drogę" xD. Ponadto jestem raczej nowy w tym klanie i aż tak zżyty z wami nie jestem już kilka razy miała miejsce taka sytuacja mianowicie zmiana serwa i kiedyś poszedłem na to teraz żałuje bo klan sie niedługo po tym rozpadł. już kilka propozycji o dołączenie do gildii dostałem. mam tylko jedną małą proźbe, powiedzcie mi kiedy mogę ze spokojnym sumieniem odejść ?
ps. zebranie o itemy to był jk nigdy bym się do tego nie zniżył
Ostatnio edytowany przez skatty1 (2008-04-10 11:10:40)